Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu klimebaruca.com.

Vse vsebine na teh spletnih straneh so last podjetja SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. in je informativne narave. 

V podjetju SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. smo naše spletno mesto oblikovali z namenom omogočiti splošne informacije o podjetju in novice s poslovnega sveta.

Vstop v katerokoli področje spletnega mesta klimebaruca.com pomeni, da se strinjate z vsemi omejitvami in pogoji, navedenimi tukaj. Če se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da na te strani ne vstopate. Svetujemo vam, da obiščete našo stran in ponovno pregledate veljavne pogoje uporabe, saj so ti pravno obvezujoči.

Uradne, pravno-formalne informacije o podjetju ter o poslovanju podjetja se lahko razlikujejo od informacij na spletnem mestu podjetja.

Omejitev odgovornosti

SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. si pridržuje pravico, da kadarkoli, brez obvestila spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Niti SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Na spletni strani klimebaruca.com obstajajo tudi povezave na druge spletne strani, reference, partnerji, ki niso v nikakršni povezavi s SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P.. SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Avtorske pravice

Vse informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu (besedila, fotografije, skice, zemljevidi in načrti, računalniški programi) so predmet avtorske zaščite po Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 21/1995 s spremembami). Uporabljajo se lahko izključno za izobraževalne in nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorski ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P..

SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. si pridržuje pravico, da kadarkoli in kakorkoli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine, objavljene na tej spletni strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Varovanje zasebnosti

SERVIS BARUCA VALTER SILVANO S.P. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za namene, za katere jih bodo dali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih ne bomo brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.